Vi sender gjerne sender produktene dine hjem til deg per post. Vi setter også gjerne produktene klare i salongen som du ønsker, så står de klare til å hentes hos oss. Ta gjerne å ring hvis du har spørsmål.

Babor hudpleieprodukter brukes i vår salong i Ski

I alle våre hudpleiebehandlinger og til hjemmebruk benytter vi Babor hudpleieprodukter. Babor er et tysk merke som har mer enn 60 års ekspertise innen hudpleie. Babor ble startet i 1955 da Dr. Michael Babor utviklet den verdenskjente renseoljen «Hy-oil». Den dag i dag er den fortsatt unik, og en av Babors grunnpilarer. Babor er en pioner innen profesjonell hudpleie og har satt standarden for hudpleieforskning.

Produktene inneholder rene, naturlige planteoljer og ekstrakter. Alle produktene har PH-vennlig verdi for å skåne hudens naturlige balanse. All hudpleieforskning foregår på hovedkontoret i Tyskland, Aachen fra opprinnelig ide til ferdig forpakning. Babor er opptatt av miljøet og naturvern, og de fleste produktene er veganske. Den nyeste hudpleie linjen til Babor er Cleanformance. Denne hudpleie linjen er helt unik, og vi har hele Cleanformance hudpleie linjen i salongen både til hudpleie behandling og hjemmebruk.

Clean performance fra Babor setter hudhelse og bærekraftige aspekter enda høyere.  Dette er den veganske linjen hvor den yngre generasjonens ønsker og krav blir tilfredsstilt ,samt en eldre generasjon med hudhelse og miljø som øverste prioritet ved like. Hele Cleanformance linjen er vegansk.  Serien viser hele innholdet på salgsforpakningen på en brukervennlig måte. Kjemiske navn er ikke lenge en gåte!  Det er miljøvennlige forpakninger av resirkulert papir, og for hvert produkt plantes et tre. Ingrediensene pre- og probiotika sammen med andre plantebaserte ingredienser sørger for en balansert hud med sunn bakterieflora og en synlig glød. Prebiotika- stimulerer huden og forbedrer beskyttelsesbarrieren. Probiotika- forbedrer kvaliteten og tykkelsen av huden, og stimulerer hudfornyelsen. Motvirker også aldringsprosessen.

Vi bruker Gehwol til fotbehandling i vår salong i Ski

Vi bruker de profesjonelle fotoproduktene til Gehwol både i fotbehandling og i anbefaling til hjemmebruk for å optimalisere resultatet. Gehwol er et tysk merke som hadde sin spede begynnelse allerede i 1868 da kolonialforhandler Eduard Gerlach begynte å produsere fotkrem. Dette ble en ny epoke for fotpleie. Han fikk også utallige priser internasjonalt for sin fotkrem. Gehwol ble en familiebedrift og i 1961 oppsto serien med fotoprodukter slik vi kjenner de i dag.  Gehwol fotoprodukter er eksklusivt tilpasset fotterapeutens behov.

Produktenes basisingredienser er alltid hudvennlig, beskyttende og pleiende olje-i-vann emulsjoner som huden lett kan ta opp. De inneholder naturlige eteriske oljer som for eksempel lavendelolje, eukalyptusolje og rosmarinolje.  Noen av tilsetningsstoffene kan for eksempel være aloe vera, sinkoksid og honningekstrakt. Alle Gehwol produktene er dermatologisk testet og er også velegnet for diabetikere.

Hva betyr at et produkter vegansk?

– For å kunne kalle et produkt vegansk kan det ikke inneholde noe som helst fra dyr

– Ingrediensene er utelukkende fra planteverden

– Veganske produkter kan i tillegg til ingredienser fra planteverden også inneholde  ingredienser ikke-levende ingredienser  fra naturen som for eksempel mineraler, vann ,salter og leire.

– Verken ingredienser eller ferdig produkt er testet på dyr