Permanent farging av vipper er ingenting mindre enn et mirakel for mange mennesker. De fleste av oss har kjent på problemstillingen knyttet til å måtte stå opp grytidlig for å ta på maskara og fikse vippene. Resultatet blir at mange må se seg nødt til å hoppe over prosessen, og gå rundt å være misfornøyde med vippene. Noen andre tvinger seg til å fikse vippene på bussen, i bilen når man venter på grønt lys, eller lignende.

Med permanent farging av vippene derimot, kan man hoppe over hele denne prosessen! Stå opp med vakre vipper som synes nystelte og fine.

Hva er fordelene med permanent farging av vippene?

Fordelene med permanent farging av vipper er mange! Dersom du er som meg, og har en svært travel dag som gir lite tid til et langt morgenstell og påføring av maskara om morgenen, er dette utvilsomt et godt alternativ for deg! Det er dog viktig å merke seg av permanent farging av vipper for alle ikke er en fullverdig erstatning for maskara.

Fordelene med permanent farging av vippene er mange. Noen av fordelene man kan forvente seg er:

-Vippene vil bli seende ut mørkere, mer fyldige, lengre og vakrere

-Du vil stå opp med nærmest perfekte vipper hver dag

-Vann vil ikke ødelegge vippene og gjøre så det begynner å renne

-Prosessen er rask og billig

-Det vil påføre definisjon og struktur til ansiktet

-Øynene dine vil bli seende ut attraktive og uttrykksfulle

-Du kan stå opp senere da maskaraen kan forbli i sminkepungen

I tillegg til travle mennesker med liten tid til morgenstell og maskarapåføring, er fordelene også mange for aktive mennesker. Dersom du driver med vannsport, løping, er sensitiv for sminke, er mye ute eller bruker kontaktlinser, kan du ha et stort utbytte av permanent farging av vippene.

Det er dog viktig å merke seg at det noen ganger tar 2-4 dager før fargen jevner seg skikkelig. Derfor anbefaler vi å permanent farge vippene litt i forkant av en viktig begivenhet.

Hudpleier/brynspesialist som utfører permanent behandling for bryn

Gjør det permanent farging vondt, eller er det farlig på noen måter?

Selve prosessen med å permanent farge vipper er unna på et blunk. Vanligvis tar det kun rundt 15 minutter å farge vippene.

Å påføre permanent farge på vippene er som regel helt ufarlig. Noen personer kan dog oppleve noe ubehag eller mindre skader ved permanent farging. Denne gruppen mennesker er heldigvis svært liten, og inkluderer personer med svært sensitive øyne og hud.

Det som avgjør hvor trygt det er, er utvilsomt kvaliteten hos salongen. Useriøse aktører kan bruke ikke-godkjente produkter eller være uaktsom, noe som kan gjøre at det kommer farge på øyne og nærliggende hud.

Derfor er det svært viktig å velge en dyktig og kvalitetsbevisst salong som har god kompetanse på permanent farging, og som benytter seg av gode og trygge produkter.

Vi i Salong Han & Henne i Ski er utdannede innenfor terapi på hud og er godkjente. Derfor kan du trygt velge oss for en ufarlig permanent farging av vippene dine.

Hvor lenge varer det?

Permanent farging av vipper, er som ordet tilsier permanent. Det vil si at fargen i utgangspunktet ikke går ut av vippene. Det er ettervekst og utbyttingen av vippene, altså av gamle vipper faller ut, og at nye vokser ut igjen, som forårsaker at fargen går ut av vippene.

Dersom man er flink til å følge rådene og tipsene som den ansatte ved salongen gir deg, varer vippefargen opp mot 6 uker. Det vanligste er dog rundt 4 uker. Med tanke på sparte maskarakostnader, mindre ubehag og innsparing av tidsbruk om morgenen, er for mange dette verdt kronestykkene det koster å gjennomføre det på en månedlig basis.

Tips for at fargen skal vare lengst mulig

For at permanent fargen til vippene skal vare lengst mulig, er det viktig å følge disse rådene i etterkant av gjennomført permanent farging.

-Prøv å ikke berør det fargede område i etterkant av fargingen

-Unngå oljebaserte produkter de neste 24-48 timene

-Unngå dusj og vann, og hold vippene tørre de neste 24 timene

-Unngå varmebehandling, varme dusjer, badstu osv de neste 24 timene.

-Unngå å bruke kontaktlinser de neste 24 timene.

-Unngå sol og UV lys på vippene de neste 24 timene.

Dersom disse rådene følges, vil fargen jevne seg best mulig, og man vil få en fin permanent farge på vippene som varer lengre.

Kom innom oss i Salong Han & Henne for permanent farging av vipper

Vi i Salong Han & Henne i Ski er utdannede innenfor hudbehandling. Vi har mange år erfaring med permanent farging av vipper, og er et trygt og godt valg for permanent farging av vipper. Vi gleder oss til å se deg i salongen vår.

Prisene våre for farging av vipper og bryn er som følgende:

– Farg av vipper kr.330

– Farg av vipper m forming bryn kr.380

– Farg av vipper og bryn m forming bryn kr.520

Les mer om farging av vipper her.