Neglebehandling i Ski

Vi hos Salong Han & Henne tilbyr neglebehandling i Ski. Nedenfor kan du se vår prisliste for neglebehandlinger og hvilke neglelidelser som kan bedres med neglebehandling hos oss i Ski.

Neglebehandling

Negler er en sentral del av føttene og hender, og vi gjennomfører derfor viktig neglebehandling. Nedenfor kan du se noen vanlige neglelidelser som vi behandler. Helt nederst kan du også se prislisten for våre forskjellige neglebehandlinger.

Neglelidelser

Negleforandringer kan skyldes indre og ytre påvirkninger. Forandringene gjør at neglene kan endre form, farge og konsistens. Ytre faktorer som arbeid, idrett og andre fritidsaktiviteter kan gi fysiske belastninger som hindrer normal neglevekst. I tillegg til forskjellige former for aktivitet og belastning, er uegnet skotøy en vanlig årsak til negleproblemer og fotforandringer. Blant annet nedgrodd, inngrodd og innrullede negler er en relativt vanlig konsekvens som følge av å bruke uegnet skotøy.

Vi som fotterapeuter har som mål å korrigere neglen og gjøre den smertefri. Vi prøver i samsvar med klienten å finne ut årsaken til hva neglproblemet kan være, slik at vi kan bidra med tips og råd til tiltak og endringer i hverdagen som bidrar at problemet ikke oppstår igjen.

Flere personer som sliter med negletrang gjennomfør unødvendige operasjoner med, i mange av tilfellene kunne spangebehandling vært en bedre behandlingsform. Hos oss gjennomfører fotterapeuten sprangebehandling ved negletrang. Våre fotterapeuter gir veildeling og råd til den anbefalte behandlingsformen.

Prisliste for neglebehandling i Ski

Manikyr m lakk 430

Shellac m 1 farge inkl fjerning av gammel shellac kr.690

Shellac fransk inkl fjerning av gammel shellac kr.680

IBX forsterkning av egne negler i behandling kr.100