Huden er kroppens største organ, og det er derfor viktig å vise huden omsorg ved å ha gode hudpleierutiner. Voksne bærer i gjennomsnitt rundt på 3.6 kilo hud som dekker omtrent 2 kvadratmetre. Ettersom at huden er så stor, og dekker så og si hele kroppen vår, blir den kontinuerlig utsatt for slitasje, bruk, sol og diverse elementer som befinner seg rundt oss i miljøet.

Med en god rutine på hudpleie, ivaretas huden bedre ved at den holdes ren og tilføres ekstra fuktighet når det er nødvendig. I tillegg til dette, vil riktig bruk av hudpleieprodukter og forsiktighet knyttet til eksponering mot UV-stråler bidra til å holde huden “frisk og ung” i lengre tid.

Vår hudpleier hos Salong Han & Henne i Ski står klar for å hjelpe personer som ønsker god og profesjonell hudpleie. Bli bedre kjent med vår hudpleier i avsnittet nedenfor.

Bli bedre kjent med vår hudpleier hos Salong Han & Henne i Ski

Vår hudpleier her hos oss Salong Han & Henne i Ski heter Linda og har drevet med hudpleie i 20 år. Hun har med andre ord en solid ballast med kunnskap, og kjenner de fleste hudproblemer og -problemstillinger ut og inn. Sammen med Anita driver Linda Salong Han & Henne som holder sentralt til i Ski rett utenfor Oslo. Det har siden barndommen til hudpleieren og foterapauten Linda, og hennes vennine og kollega fotterapaut og neglespesialist Anita vært en drøm å starte for seg selv og drive med fot- og hudpleiebehandling.

I innbydende lokaler får du all den hjelpen du trenger når det kommer til hudpleie. 

Hva kan en hudpleier gjøre for meg?

En hudpleier hjelper til med å sørge for at huden holder seg i god form. Dette gjøres ved å rense den og tilføre den riktige produkter og å gjennomføre rette behandlinger etter hudtype og konkrete hudproblemer.

En enkel hudpleiebehandling kan variere litt fra klient til klient, ettersom personer har forskjellige typer hud og hudproblemer. Ungdommer med kviser vil for eksempel trenge en mer dyptgående rens enn det noen i 30-årene med ren hud vil.

I tillegg til å gjennomføre tilpassede hudpleiebehandlinger som er relevant til den bestemte klienten sin hud, kan også dyktige og profesjonelle hudpleiere som Linda hos oss, hjelpe til med å analysere huden dersom man har en plage eller et problem. Man vil deretter få tilpasset behandling, og en skreddersydd anbefalinger av produkter og hudpleierutine man bør gjennomføre hjemme i etterkant av hudpleiebehandlingen.

Dersom hudpleieren vår avdekker et hudproblem som ligger utenfor vår kompetanse å behandle, henviser vi klienten til fastlege for videre oppfølgning hos dermatologist og andre relevante fagpersoner.

Kvinne ligger hos en salong og får hudpleiebehandling

Slik foregår hudpleien hos oss

En hudpleiebehandling begynner hos oss med en analyse der vi blir bedre kjent med huden din og eventuelle problemer og plager den måtte ha. Vi gjennomfører deretter en ansiktsrens og deretter en peeling. Peeling er en hudpleiebehandling der gamle og skadede hudceller og andre urenheter som ligger dypt nede i porene blir fjernet. Dette bidrar til å gjøre huden jevnere med en frisk glød.

Avhengig av hudtypen og ønskene til klienten, gjennomfører vi en vanlig peeling eller en mer dyptgående form for peeling som benytter fruktsyre.

Etter peeling setter vi på en varmende ansiktsmaske som åpner porene. Dette gjør det lettere å jobbe med huden.

Etter den varmende ansiktsmasken gjennomfører vi dersom det er ønskelig rens av hudormer og/eller kviser. Hvis den besøkende ønsker det, tilbyr vi også forming av bryn med napping og/eller voks.

Etter brynforming gjennomfører vi en avslappende og god massasje av ansikt, hender, nakke og skuldre alt ettersom hva klienten ønsker. Etter massasjen setter vi på en hudtilpasset maske på ansiktet, før vi avslutter med en krem. Avslutningsvis anbefaler vi med veiledning av produkter og hvordan de bør inngå i din hudpleierutine for å gi deg en best mulig hud i etterkant av timen.

Under timen benytter vi kvalitetsprodukter fra det tyske merke Babor. Merket tester ikke sine produkter på dyr, og tilbyr også veganske og ekstra sensitive alternativer for de som måtte ønske det.

Vi selger også hudpleieprodukter

I tillegg til å benytte oss av bestemte hudpleieprodukter fra Babor under timen, tilbyr vi også utsalg i salongen vår i Ski. Her kan du kjøpe med deg gode hudpleieprodukter av høy kvalitet. Vi gir gjerne veiledning til riktige hudpleieprodukter for deg og din hud, samt hvordan de bør inngå i din daglige hudpleierutine.

Se våre forskjellige priser og hudpleiebehandlinger på siden om hudpleie.