Hudpleie i Ski

Hudpleie er en ansiktsbehandling som ivaretar hudens helse og funksjon. Ansiktet forandrer seg med årene og sesongene på ulike måter. Arvelige anlegg har mye å si for hvilken hudtype man har, og ikke minst hvordan huden reagerer i kontakt med miljø. Faktorer som stress, medikamentell bruk, kosthold og ernæring, sol og røyking har også store innvirkning på huden.

På samme måte som at to tilfeldig utvalgte mennesker aldri er her likte, er huden også svært forskjellige fra person til person. Med andre ord er hudens tilstand og behov ulik og hudterapauten tilpasser derfor hudpleiebehandlingen ut fra dine ønsker og din hud sine behov. Det er slik vi gir deg de beste forutsetningene for et optimalt resultat med vår hudpleie.

Dersom du er usikker på hvilken behandling som passer for deg, vil hudterapauten veilede deg med et behandlingsopplegg som er tilpasset din hud dens behov.

I tillegg til hudpleie i salong, er det viktig at du tar vare på huden din i hverdagen også. Vår hudterapaut vil hjelpe deg med å sette opp en daglig hudpleierutine med produkter som du gjennomfører hjemme.

Nedenfor kan du se noen av de forskjellige hudpleiebehandlingene vi tilbyr:

Klassisk hudpleie

En klassisk hudpleiebehandling består av en effektiv og dyptgående rens, hudkonsultasjon (der vi blir bedre kjent med huden din for å kunne anbefale tilpassede og relevante behandlinger, produkter og råd), peeling, påføring av fluid, ansiktsmassasje, maske og avsluttende pleie.

Vegansk hudpleie

For de av oss som ønsker så lite animalske produkter i sin behandling som mulig, tilbyr vi vegansk hudpleie. Denne ansiktsbehandlingen har som formål å forbedre hudhelsen ved å  øke fuktigheten til huden din og gi den et sunt glød. Denne hudpleiebehandlingen passer for alle hudtyper.

Ekspress hudpleie

For de av oss som har en travel hverdag som er fylt opp av planer og gjøremål, er denne hudpleiebehandlingen et yndet alternativ. Denne effektive hudpleiebehandlingen tar kun 30 minutter og er en fin behandling å ta under lunsjen eller å kombinere sammen med andre behandlinger.

Ekspress hudpleie gir en god rens og setter i gang sirkulasjonen. Du kan velge mellom ekspress fuktighet eller ekspress oppstramming. 

Ungdomsrens

Denne behandlingen er spesialtilpasset ung hud som trenger en grundig rens. Nesten alle vil gjennom livet sitt før eller siden oppleve problemer knyttet til kviser/akne. Akne kommer som et resultat av økt talgproduksjon og en økning i tilveksten av bakterier.

Akne kan deles inn i mild, moderat og alvorlig styrke. Ved alvorlige tilfeller av akne, henviser vi til lege for behandling. Noen kvinner opplever også å få akne i voksen alder. Dette skyldes ofte hormonell påvirkning som hormonpreparater, uregelmessig menstruasjon, graviditet og stress. For voksen hud anbefaler vi en klassisk hudpleiebehandling for en hudanalyse og tilpasset behandling.

En god hudpleierutine hjemme i kombinasjon med ansiktsbehandling er viktig for både voksen- og ungdomshud med akne.

Crash behandling

Dette er askepottbehandlingen som passer for alle hudtyper. Huden pumpes opp med flere ampuller som gir fuktighet og en fantastisk glød til en trett, tørr og livløs hud.

Grand cru behandling:

En oppstrammende antirynke behandling. Linjer og rynker vises tydelig redusert, og huden blir pleiet med nærende argan olje. Passer for en voksen hud.

Dr.Babor spesialbehandlinger:

Behandlingene gir maksimalt med effekt, og har de høyeste konsentrasjonene med aktive ingredienser som virker i dybden.

Vitamin C behandling

Behandling for en hud som er sliten, stresset og tørr. Her brukes Babors unike vitaminampuller og behandlingen avsluttes med en mineralrik og avgiftende gummimaske.

Fruktsyre behandling

En hudfornyende fruktsyrebehandling som passer for alle hudtyper med akne, pigmentforandringer, linjer, solskader og tørr hud. 

Denne behandlingen er også fin som en kur.

Lifting Hollywood style:

Behandlingen som gjør deg klar for den røde løper uten innsprøyting eller kirurgi. Her brukes spesialpeeling og Dr.Babors collagen booster ampuller for å fylle opp hudens fuktlager.

Våre priser for hudpleiebehandling

– Hudpleie dyprens 1 t kr.740

– Hudpleie m/massasje 1,5 t kr.870

– Ungdomsrens  (under 21 år) kr.620

– Ekspress hudpleie 30 min kr. 495

– Dr. Babor spesialbehandling 1 t kr. 990

– Dr. Babor spesialbehandling 1,5 t kr.1390

– Vegansk hudpleie 1 t kr.990

– Vegansk ekspress hudpleie 30 min kr. 495