Vi hos salong han og henne gikk grundig til verks når vi skulle velge ut hvilke merker av fotpreparater og skjønnhetsprodukter vi skulle velge ut. Vi valgte tidlig ut kvalitet, bærekraft og dyrevennlighet som tre sentrale minstekrav som ethvert merke må imøtekomme, for å få innpass i salongen vår.

Etter en omhyggelig utvelgingsprosess falt valget på de flotte merkene Babor og Gehwol. Førstnevnte ble vårt husmerke for hudpleie, mens Gehwol ble det utvalgte husmerke vårt for fotbehandling.

Grunnen for at valget falt på de to, er fordi de har opprettholdt et godt rykte gjennom alle årene de har holdt på, og fordi de kjent for å ha produkter av høy kvalitet med gode ingredienser. Ettersom at disse merkene også ikke tester på dyr, og har alle produktene vi trenger for å dekke våre former for pleie og behandling, har vi valgt å benytte oss av disse to merkene.

Nedenfor kan du lese litt om de forskjellige merkene, og forhåpentligvis bli bedre kjent med dem. Det vil nok bidra til å øke forståelsen om hvorfor vi har valgt å satse på disse to tyske kvalitetsprodusentene.

Babor

Baborprodukter på utstilling i salong han og henne

Babor ble grunnlagt tilbake i 1956, og har siden den tid vært synonymt med kvalitet og profesjonell hudpleie. Babor er en svært innovativ produsent av hudpleie og er kjent for å bruke store deler av fortjenesten sin på forskning og utvikling. Det er dette som gjør at Babor ofte leder an i utviklingen av nye og spennende løsninger, teknologier og produkter innenfor hudpleieverdenen.

Babor er særlig kjent for sine oljer, og det var nettopp HY-Öl-renseoljen til grunnlegeren av firmaet Dr. Michael Babor som ble deres første og største gjennombrudd.

Babor sine produktes lages i den vakre og historiske byen Aachen I Tyskland. Herfra sendes alle produktene med karbonnøytral transport til de forskjellige salongene og utsalgsstedene rundt om i verden. I tillegg til karbonnøytral transport, er alt reklamemateriellet til Babor blitt printet på FSC-sertifisert papir.

Våre Babor-hudpleiebehandlinger

I mer eller mindre alle av våre hudpleiebehandlinger, inngår det bruk av Babor sine hudpleieprodukter. Nedenfor kan du se et utdrag av noen hudpleiebehandlinger vi tilbyr der Babor blir benyttet.

Crash behandling :

Dette er Askepottbehandlingen som passer for alle hudtyper.

Huden pumpes opp med flere ampuller fra Babor som gir fuktighet og en fantastisk glød til en trett, tørr og livløs hud.

Grand cru behandling:

En oppstrammende antirynke behandling.

Linjer og rynker vises tydelig redusert , og huden blir pleiet med nærende arganolje fra Babor. Passer for en voksen hud.

Dr. Babor spesialbehandlinger

Denne typen hudpleiebehandlinger gir maksimalt med effekt og har de høyeste konsentrasjonene med aktive ingredienser som går i dybden.

Babor Vitamin C behandling

Under denne hudpleiebehandlingen benyttes det forskjellige vitaminampuller fra Babor. Avslutningsvis får man en mineralrik og avgiftende gummimaske.

Lifting Hollywood style

Behandlingen som gjør deg klar for den røde løper uten innsprøyting eller kirurgi.

Her brukes spesialpeeling og Dr.Babors collagen booster ampuller for å fylle opp hudens fuktlager.

Produkter fra Babor

I tillegg til behandlingene ovenfor, kan du kjøpe med deg gode hudpleieprodukter fra Babor i salongen vår, som du kan benytte deg av hjemme til din egen hudpleierutine. Våre hudpleiere gir deg veiledning og tips til hvilke produkter og hvordan de bør inngå i din hudpleierutine. Hos oss kan du kjøpe diverse fuktighetskremer, hudrenser og oljer fra Babor.

Gehwol

Gehwol er vårt andre husmerke. I likhet med Babor er dette også et kvalitetspreget merke fra Tyskland. Gehwol er et svært veletablert og verdenskjent merke for fotpleieprodukter blant fotterapauter rundt om i verden. Med salg i alle verdens kriker og kroker, er Gehwol en internasjonal suksesshistorie når det kommer til fotpleieprodukter.

Gehwol har en svært spennende historie som strekker seg svært langt tilbake i tid. Gehwol kan spore sitt opphav helt tilbake til 1868 når grunnleggeren Eduard Gerlach tok over farens kolonivareforetning og utvidet den med en liten apotekavdeling. Det var i denne apotekavdeling at han begynte å selge sine egne fotpleieprodukter under merke Gehwol. Dette merke er senere blitt synonymt med fotpleie.

Gehwol fotprodukter på utstilling i salongen han og henne

Eduard Gerlach er i ettertid blitt anerkjent som en av de største pionerene innenfor fotpleien takket være sitt bidrag til fotpleien med Gehwol. Han er blant annet blitt attribuert med å ha utviklet den første industrielt fremstilte salven med forebyggende og lindrende virkning ved fotplager.

Gehwol har deretter utvidet mange ganger, og er fortsatt drevet av Gerlach-familien som en familiebedrift. Gjennom stadig utvikling av nye løsninger og fotpleieprodukter, har Gehwol holdt seg blant de ledende fotpleieproduktene hundre og femti år etter Gehwol sin grunnleggelse.

Produkter fra,  og fotpleie med Gehwol i salongen vår

Vi benytter oss av diverse fotpleieprodukter fra Gehwol til våre fotpleiebehandlinger. I tillegg til å benytte disse flotte Gehwol-produktene til behandling, selger vi et lite utvalg av Gehwol-produkter som kan benyttes av våre klienter til hjemmepleie i etterkant av behandling. Våre fotterapauter gir tips, råd og veiledning til hvilke produkter, og hvordan de bør inngå i din daglige pleie i etterkant av en behandling.

Hos oss finner du blant annet peeling, fuktighetskrem for føtter, badeekstrakt og fotkrem fra Gehwol.

Kom innom oss for hudpleie og fotpleie med Babor og Gehwol

Vi inviterer deg til vår salong i Ski for en avslappende, pleiende og helsebringende hudpleie- og fotpleiebehandling med Babor og Gehwol. Ta gjerne kontakt dersom du vil reservere en time eller ønsker mer informasjon om våre behandlinger og hvilke produkter fra Babor og Gehwol vi selger og benytter til hudpleie og fotpleie.