Hårfjerning med voks:

Hårfjerning med voks er en effektiv og skånsom metode for å fjerne uønsket hårvekst. Denne typen voksbehandling egner seg til all hårfjerning om det så skulle være seg ansiktshår, armhår, hår på skuldre, bryst, rygg, ben eller bikinikanten.

For å ha en mest mulig jevn vekstfase slik at huden forblir hårløs over en lengre tidsperiode, anbefaler vi hyppig gjentakelse av hårfjerning med voks. Det beste er å gjøre det til en rutine og bli enig om en passende intervall med behandleren.

Voksing for både kvinner og menn i Ski

Hårfjerning med voks hos oss er ikke kun for kvinner og jenter. Også menn som ønsker en glattere hud med mindre hår kan ha stort utbytte av å vokse hos oss.

Dette kan du vokse hos oss

Hos oss i salong Han & Henne i Ski, kan du fjerne uønsket hår fra nesten hele kroppen. Vi gjennomfører hårfjerning med voks på ansikt, armer, skuldre, rygg, ben og bikinikant. Som nevnt ovenfor, gir voksfjerningen bedre resultater ved gjentagende behandling. Derfor anbefaler vi å gjøre det til rutine der man fjerner hår med voks til en kortere intervall først, for deretter å gjøre det sjeldnere etter behov.

Håret vokser med andre ord sjeldnere ut etterhvert som man har gjennomført hårfjerning med voks flere ganger til en jevn intervall.

Dette anbefaler vi før voksbehandlingen

For å kunne gi deg de beste resultatene og en glattest mulig hud, anbefaler vi deg å gjennomføre dette i forkant av voksbehandlingen:

-Voksbehandlingen bør utføres når håret har en lengde på mellom 0,5 – 1 cm.

– Barber deg 2 uker før behandlingen hvis du vil ha en ideell hårlengde i forkant av voksbehandlingen.

– Unngå voksbehandling under menstruasjon.

Dette anbefaler vi etter voksbehandlingen

For at du skal få et bra og vedvarende resultat etter hårfjerningen med voks, anbefaler vi det følgende:

– Unngå å klø på området som er vokset 

– Vent 24 timer etter voksbehandlingen med å ta en varm dusj eller å gå i badstu 

– Vent 48 timer etter voksingen med å sole deg og ta solarium 

– Smør gjerne med et etter-voks produkt hjemme i noen dager etter behandling

Det anbefales å gjenta voksbehandlingen etter ca. 4-6 uker.