Farging og forming av vipper og bryn:

Vi bruker permanentfarge som er skånsom mot huden og som gir en fin farge tilpasset dine vipper og bryn. Fargen holder seg fin i er ca. 4-6 uker. Varigheten til fargen varierer litt etter forskjellige hårtyper. Klor og soleksponering har også en innvirkning på fargevarigheten.

En stor fordel med denne fargebehandlingen av vipper og bryn, er at behandlingen tillater at man kan både bade og trene uten at fargen renner av.

I tillegg til farging av vipper og bryn, tilbyr vi også forming av bryn med voks og pinsett. Vi har lang erfaring med forming av bryn, og sammen med kunden finner vi en form som passer ansiktsform, øynene og ikke minst ønskene til kunden. Vi bruker voks og pinsett når vi former brynen

Man kan oppleve at brynene er litt mørkere enn forventet dagen etter permanentfargingen av brynet. Dette er ingenting å bekymre seg over ettersom fargen jevner seg fort. Dersom man ønsker å farge brynene sine for en spesiell anledning som bryllup eller lignende, anbefaler vi å farge brynene 2-4 dager i forkant slik at fargen rekker å jevne seg.

Prisliste for farging og forming av vipper og bryn:

– Farging av vipper kr.330

– Farging av vipper med forming kr.380

– Farging av vipper og bryn med forming kr.520

– Farg av bryn m forming kr.330