Close
Book Your Reservation

Tid for velvære

Ring oss i dag: +47 97 82 12 86

Håndpleie

 

Manikyr

Hendene dine blir skjemt bort med næringsrike og pleiende produkter. Manikyr består av skyving av neglebånd, eventuelt klipp av neglebåndet. Fil av neglene i ønsket fasong, lakkering eller polering av neglene. Behandlingen avsluttes med en lett håndmassasje med fuktighetsgivende håndkrem.

Vi har også herre manikyr som er en perfekt behandling for tørre, ru hender og sprukne neglebånd. I herre manikyr får hendene skyving av neglebånd og eventuelt klipp av neglebåndet. Klipp og fil av neglene, eventuelt polering , negleolje eller matt lakk. Behandlingen avsluttes med en lett håndmassasje med fuktighetskrem. Perfekt behandling i kombinasjon med andre behandlinger.

 

Spa manikyr

Spa manikyr er luksus behandlingen til hendene. I behandlingen brukes behagelige produkter med ingredienser fra dødehavet. Dette gir fuktighet og er nærende for hendene. I behandlingen inngår skyving av neglebåndet ,eventuelt klipping av neglebånd, mineralpeeling og parafinvoks til hendene. En behageligmassasje av hånd og arm, filing av neglene i ønsket fasong og lakkering eller polering av neglene. Hendene blir silkemyke og velpleide.

 

Shellac

Shellac påføres som en vanlig lakk, men herdes i en uv-lampe mellom hvert lag. Du slipper tørketiden. Lakken er ripefri og holder opptil 2 uker. Du kan velge mellom flere ulike farger eller den populære franske looken. Shellac er perfekt til alle anledninger som ferie, bryllup, hverdag og spesielle anledninger. Shellac kan benyttes på både hender og føtter.

 

Parafinvoks

 

Dette er en fuktighetsgivende behandling for hendene. Den passer for alle ,og spesielt for deg som har tørr, sprukken hud. Også eksemhud og psoriasis. Hendene smøres med  nærende krem og dyppes i flytende temperert parafin. Dette åpner porene slik at kremen trekkes godt inn i huden. Etter 12 minutter fjernes voksen og huden er myk og smidig. Behandlingen kan gjerne kombineres med andre behandlinger for ekstra velvære.