Close
Book Your Reservation

Tid for velvære

Ring oss i dag: +47 97 82 12 86

Hudpleie

 

 

 

Hudpleie behandlingene tilpasses etter behov og hudtype. Løsriv deg fra hverdagen, lad batteriene og nyt aktive ingredienser og effektive behandlingsteknikker som pleier huden din.

 

Hudpleie

 

Detter er en dyprens behandling for alle hudtyper ,og for deg som ønsker en klassisk hudpleie. Behandlingen inneholder rens, peel og eventuelt utklemming om ønskelig. Med i hudpleie behandlingen er også form av bryn. Avsluttes med maske og avsluttende øye og dagkrem.

 

Hudpleie med massasje

 

Dette er en klassisk hudpleie behandling med massasje av ansikt,nakke og skuldre som passer alle hudtyper.

Behandlingen består av rens,peel og utklemming om ønskelig. Med i behandlingen er også form av bryn. Du får en av Babors unike ampuller, en avslappende massasje av ansikt nakke og skuldre , etterfulgt av maske mens du får en lett håndmassasje. Avsluttende øye og dagkrem.

 

Ungdomsrens

 

Dette er en ansiktsbehandling for ungdom under 21 år.

Ungdomsrens består av rens, peel, eventuelt damp og utklemming. Maske og avsluttende krem.

 

Ekspress hudpleie

En 30 minutters hudpleie for deg som kun ønsker å få renset huden ekstra, vil ha en pause i lunsjen eller ønsker å kombinere litt hudpleie med en annen behandling.

Ekspress hudpleie består av rens, peel og maske tilpasset din hud. Etterfulgt av avsluttende krem.

 

Øyebehandling

Denne behandlingen gir øyepartiet ekstra fukt og oppstramning med en drenerende øyemassasje. Øyemasken jevner ut poser og mørke ringer.

Algemasken til øynene gir mineraler og fuktighet og et løft til øyepartiet. Du får også Babors kjølende øyepads når du ligger med masken.

Øyebehandling passer alle hudtyper, også sensitiv.

Vi anbefaler denne behandlingen i kombinasjon med en hudpleie behandling for ekstra velvære.

 

Babor crash behandling

 

Denne behandlingen er for alle hudtyper. Huden din crashes med Babors unike ampuller som gir strålende glød, vitalitet og oppfriskning.

Babor crach behandling består av rens, peel, 6-8 vitaminampuller, massasje av ansikt ,nakke og skuldre. Mens du ligger med maske får du en lett håndmassasje. Avsluttes med øye og dagkrem.

Crash behandlingen gir en fantastisk fuktighetsboost.

 

 

Dr.Babor 

Dr.Babor ansiktsbehandlinger med maksimal effekt og de høyeste konsentrasjonene av aktive ingredienser som virker i dybden av huden.

Dr.Babor ansiktsbehandlinger er ditt smertefrie alternativ til kosmetisk kirurgi. Dette er behandlinger som forbedrer og motvirker ulike hudtilstander som blant annet uren hud, linjer og solskadet hud.

 

Vitamin behandling

 

Behandlingen er for alle hudtyper med miljøbetinget aldring og stress symptomer. Dette kan være  rødhet, irritasjoner, sliten, trøtt og gusten hud.

I behandlingen kick startes huden for å kunne skille ut avfallsstoffer og få tilført rikelig med fukt. Babors unike vitaminampuller tilføres huden så den restarter seg etter en stressende periode i livet.

Vitaminbehandlingen er helt enestående på markedet i dag for miljøbetinget hud.

 

Fruktsyrebehandling

Dette er Dr.Babors hudfornyende behandling og er for hud som trenger regenerering

-uren hud

-acne

-pigmentforandringer

-linjer

-solskadet hud

pre og postoperativ behandling

I denne behandlingen jobber vi med fruktsyrepeeling. Behandlingen er fin som en kur på 4 behandlinger. Den er også ideel 8-10 uker før en operasjon for å forbedre og styrke huden.

 

Lifting Hollywood style

Denne behandlingen er for enhver hud med linjer som ønsker oppstramning uten bruk av kirurgi eller innsprøytning. Her brukes det blant annet en spesialpeeling og Dr.Babors collagen ampuller for å fylle opp hudens fuktlager.

Lifting Hollywood style gjør deg klar for den røde løper!

 

Permanentfarge vipper og bryn 

Vi benytter farger med ulike pigmenter som er mild mot huden , og vi tilpasser etter ditt ønske.

Forming av bryn utføres med voks og pinsett.

 

 

 

babordame